Najave za indijske serije - 08.09. - DSDT, Shakti, Simar, IPKKND3, SDCAH, YRKKH, Beyhadh, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 08.09. – DSDT, Shakti, Simar, IPKKND3, SDCAH, YRKKH, Beyhadh, Naamkarann…

By  | 

Naamkarann – Avni brani Alija, sve dok ne vidi šokantan video sa porodicom – Ali, u tom videu, kaže da je probao da kidnapuje Avni i ubije Neila jer je lud u ljubavi za Avni i želi je po svaku cenu. Porodica poveruje u video, ali ne i Avni. Avni i dalje veruje u Alija i kaže Neilu da je taj video laž. Šveta kaže svima da vide sada Alijevo pravo lice. Neil joj kaže da on veruje Avni. Neil misli da je neko naterao Alija da kaže sve to (dobro misli!, prim. prev.) Kasnije, Avni i Neil se posvađaju!
Avni odlazi da se vidi sa Alijem usred noći. Ona dolazi na neko tiho i mirno mesto. Avni zabrinuto vozi automobil. DD i Neil su na putu, traže Alija takođe. Avni udari nekog čoveka slučajno! Čovek se iskotrlja i pada dole. Avni izlazi napolje i vidi da je taj čovek Ali! Ona shvati da je udarila Alija autom i prestravi se. Avni pošalje poruku Neilu. Neil ne primi poruku i krene da se ljuti na Avni, jer je otišla bez pitanja po mraku, sama.
Avni plače za Alija. Porodica prima šokantne vesti – Ali je mrtav! Avni plače za Alijem puno. Ona se seća njihovih dana iz detinjstva… 😰
Svi su jako tužni. Neil će da sazna ko je Alijev ubica. On će pokušati da pronađe ‘Radhu’ sveštenika.
Da li je Ali stvarno mrtav? Hoće li krivac da bude nađen i kažnjen? Pratite nas!

Ishqbaaz – Omkara izjavi ljubav Gauri. On je prihvata u svoj život. Ukućani se šokiraju kad vide Teđa i Svetlanu kao Petra i Kaveri. Đanvi kaže da će im sve objasniti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site