Najave za indijske serije - 09.09.2017. - Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP...

Vesti

Najave za indijske serije – 09.09.2017. – Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP…

By  | 

Najave za indijske serije – 09.09.2017. – Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP…

Prevod: Maya. Uživajte u novim najavama! 🙂

Pre nego što krenemo sa novim najavama, znajte da umesto ,,Simar”, 20. septembra, na kanalu ,,Colors TV” u Indiji kreće nova serija – ,,Ishq Mein Marjawa”, a video-najavu za nju imate na vrhu ove stranice.
Sada možemo početi sa pravim najavama… 🙂

Beyhadh
– Arđun i Sanđi odlaze da posete Maju u zatvoru. Arđun ljutito upozori Maju da ne radi ništa protiv Sanđi, jer joj je već povredila stopalo na ‘mehendi’ ceremoniji. Arđun namerno zagrli svoju voljenu Sanđiju i time jako razljuti Maju. Maja je ljubomorna i ne može da ih gleda zajedno. Arđun je pita da ih pogleda i prihvati istinu. Njihova romansa i brižni razgovor razljuti Maju i dovede je do ludila! Maja napadne Sanđiju pred njim. Ipak, Arđun staje u odbranu i odvoji Maju od svoje voljene. On joj kaže da će oženiti Sanđiju, a ona (Maja) tu neće moći ništa da učini. Upozorava je ljutito. Suman se brine oko obezbeđenja i priča sa Ajanom. Ona pita Ajana da sve sredi tako da niko nepozvan ne uđe u njihovu kuću.
Kasnije, Arđun i Sanđi uživaju u ‘Sangeet’/muzičkoj ceremoniji. Svi plešu i slave. Arđun i Sanđi su romantični, zaboravljaju svu brigu i plešu. Ajan i Šub dovode Arđuna i Sanđiju na scenu za ples parova. Suman je srećna, kad njih vidi tako srećne. Neka transrodna osoba (kinnar) ulazi na zabavu i pravi neočekivani preokret. Maja je poslala kinara da uđe u kuću. Kinar je ubacio/-la otrov u Sanđiino piće. Pre nego što Sanđi popije taj sok, Ajan je vodi na ples i sok se prolije po podu slučajno. Sanđi je spašena! Ipak, Maja ne odustaje i probaće da je povredi opet i opet… sve dok ne uspe!
Hoće li Maja uspeti? Nadamo se da neće!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aisi Deewangi Dekhi Nahi Kahin (ADDNK) – Teđasvinin ‘grah pravesh’ (ritual dobrodošlice u novu kuću) se odvija. Ona uzima Daram Singove blagoslove srećno. Svi se fotografišu. Oni odvode Teđasvini na rituale veselo. Teđasvini pada u nesvest po svom planu. Prem se brine o njoj. Teđasvini je u dilemi. Ona vidi Premovu veliku ljubav i ne zna šta da radi sada – želi da se osveti njemu i njegovoj porodici, a opet se oseća krivom što samo iskorišćava njegovu ljubav.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site