Najave za indijske serije - 09.09.2017. - Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP...

Vesti

Najave za indijske serije – 09.09.2017. – Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP…

By  | 

Ek Shringaar Swabhimaan – Megna i Nena grle Šardu i požele joj srećan rođendan. Megna krene da se bori protiv ujne za poštovanje i ugled svog muža, Kunala! Ona ga puno voli i radi sve za njegovo dobro. Ona kaže Šardi da je došla tu sa Kunalom da proslavi njen rođendan, ali neće dozvoliti da joj neko vređa muža. Ona kaže da nije slepa i da neće da toleriše da svi loše tretiraju Kunala. Viče: ,,Moj muž nije smeće, a neki od vas ovde ga tako tretirate. Ja to neću moći da podnesem i ako treba, napustiću ovu proslavu zato!” Kunal želi da smiri Megnu: ,,Izgubio sam svoju porodicu, a ne želim još i tvoju. Nemoj da vičeš, molim te.” On postupa zrelo da se izbori sa novonastalom situacijom. Megna želi da ode sa zabave i uhvati Kunala za ruku, ali ih Nena i Karan zamole da ostanu. Megna ne može da vidi da Kunal gubi svoj ugled i želi da ga povrati. Ona opomene svoju ujnu: ,,Ne koristi više Kunalovu dobrotu! On ćuti jer poštuje i voli starije, ali to ne znači da zaslužuje loše ponašanje zauzvrat kao nagradu!”

Dhhai Kilo Prem (DKP) – Dipika je zabrinuta kad sazna da Pijuš voli Sariku. Ona ide kući i šeta se ulicom plačući. Počela je da sumnja na Pijuša!

Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? 3 / IPKKND3) – Čandni voli Deva i želi da njegovu mržnju preobrazi u ljubav što pre. Ona će uskoro da dobije njegovo poverenje i ljubav – uspeće u svom planu! Porodica je srećna što se Čandni vratila, ali ne i Advej i Lila.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site