Najave za indijske serije - 09.09.2017. - Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP...

Vesti

Najave za indijske serije – 09.09.2017. – Beyhadh, Udaan, Naamkarann, Shakti, IPKKND3, DKP…

By  | 


Odbačeno siroče (Udaan)
– Bhaiya ji je pokušao da ubije Čakor, ali je ona ostala u životu. Plan mu ponovo nije uspeo! On se zapanji kad čuje Čakorin glas i zabrine za sebe. Čakor pokušava da kontaktira Surađa i ostale, ali Imli blokira njen broj i uvek je u tome zaustavlja! Imli je postala velika barijera/prepreka Čakor. Čakor se konačno budi, staje na noge i puno zahvaljuje porodici koja se brinula o njoj. Ona uzima malo svojih stvari i reši da ode za Azadgunđ. Ipak, u tom trenutku se oseti slabo i padne i povredi se! Radešijam joj pomaže opet. On je teši da ne brine i ne žuri da ode u svoju porodicu, jer će je on odvesti natrag u Azadgunđ čim se ona potpuno oporavi. Čakor mu se zahvaljuje, ali nije utešena. Ona se oseća bespomoćno i plače, jer ne može ni da se čuje a ni da se vidi sa svojim voljenima. Ona dobija veliku podršku od strane gospodina Radešijama. On želi da je vrati u Azadgunđ i spremi da bude jaka i bori se za pravdu ponovo.

Čakor otkriva da je Divjino venčanje na rubu da se ne desi, zbog miraza. Ona smišlja plan i kaže Radešijamu da ne plaća miraz, već da svi zajedno stanu i izbore se sa nepravdom. Divja kaže Čakor da voli Sanđeja (momak za kog treba da se uda) a i on voli nju, ali neće da se uda za njega ako njeni roditelji moraju da padaju na kolena i preklinju Sanđejeve roditelje. Čakor teši Divju i obećava joj da će je udati za njenu ljubav (Sanđeja). Čakor pokuša da zatraži pomoć u tome od policije, ali ne uspeva. Ona reši da se sama, kao i uvek, izbori sa tim i reši problem. Čakorin novi plan je da ujedini Divju i njenog voljenog – Sanđeja!
Hoće li uspeti u tome? Nastavite da čitate…

Čakor želi da Sanđej oženi Divju bez ikakvog miraza. Ona odlazi i vidi se sa njim lično, sa namerom da popričaju o svemu. Čakor pita Sanđeja da odluči hoće li da oženi svoju voljenu (Divju) bez miraza ili neće. Sanđej joj prizna da puno voli Divju i da mnogo želi da je oženi što pre. Sanđejovi roditelji joj kažu da neće prihvatiti Divju, a da će Sanđej oženiti onu koju mu oni kažu (tipično… – prim. prev.). Sanđej se protivi tome. Sanđejov otac se naljuti, snažno ga ošamari i zabrani mu izlazak iz kuće. Sanđev ipak krišom ode odatle sa Čakor! Čakor pita Sanđeja da izabere sâm svoju sreću, ljubav i budućnost. Sanđejov otac pošalje siledžije da pronađu njegovog sina i Čakor i kazne ih! Surađ se budi iz košmara, osetivši kao da je Čakor u nekoj nevolji (što, nažalost, i jeste tačno – prim. prev.). Surađ je uznemiren i izađe iz svoje sobe pa i iz kuće, kao da traži Čakor. Bhaiya ji pošalje svoje ljude da spreče Surađa da stigne do Čakor! Čakor želi da porazi nepravdu i spoji one koji se vole.
Hoće li Čakor uspeti u tome? A da li će Imlina prljava igra i ponašanje biti otkriveni konačno? Nove epizode pratite radnim danima na ovom sajtu! 🙂

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site