Najave za indijske serije - 1. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 1. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 1. 8. 2018.

Prevod: Maya.

Kulfi Kumarr Bajewala (KKB):
Sikandar ne uspe da nađe Kulfi u Davidovoj kući pošto je ona pobegla odatle pre no što je Sikandar stigao tu sa policijom. David izgrdi Sikandara, nazove ga ludim i tera odatle. Sikandar kaže da mu ne veruje, sumnja u njegove namere. On vide pored prozora nešto što pripada Kulfi i zaključuje da je tu bila Kulfi. Nema trenutno dokaza za to i ne uspeva da ubedi policiju da uhapsi Davida.

Inspektor kaže Sikandaru da će paziti na Davida i da će pokušati da nađu Kulfi. Sikandar oseća da je David držao Kulfi zarobljenom. On kaže Mohendaru isto da David nije dobar čovek. Sikandar ode odatle s policijom kad ga Kulfi ugleda i počne da trči za njim da ga spreči, ali ne uspeva da dođe do njega. David ugleda Kulfi, ponovo je zarobi i dovodi kući. Kulfi je tužna i zatočena. David je ludak i ne daje joj da pobegne. Sikandar plače za Kulfi i razmišlja o njoj.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site