Najave za indijske serije - 1. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 1. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 1. 8. 2018.

Prevod: Maya.

Kulfi Kumarr Bajewala (KKB):
Sikandar ne uspe da nađe Kulfi u Davidovoj kući pošto je ona pobegla odatle pre no što je Sikandar stigao tu sa policijom. David izgrdi Sikandara, nazove ga ludim i tera odatle. Sikandar kaže da mu ne veruje, sumnja u njegove namere. On vide pored prozora nešto što pripada Kulfi i zaključuje da je tu bila Kulfi. Nema trenutno dokaza za to i ne uspeva da ubedi policiju da uhapsi Davida.

Inspektor kaže Sikandaru da će paziti na Davida i da će pokušati da nađu Kulfi. Sikandar oseća da je David držao Kulfi zarobljenom. On kaže Mohendaru isto da David nije dobar čovek. Sikandar ode odatle s policijom kad ga Kulfi ugleda i počne da trči za njim da ga spreči, ali ne uspeva da dođe do njega. David ugleda Kulfi, ponovo je zarobi i dovodi kući. Kulfi je tužna i zatočena. David je ludak i ne daje joj da pobegne. Sikandar plače za Kulfi i razmišlja o njoj.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!