Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, SSK...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, SSK…

By  | 

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, SSK…
Prevod: Maya. Nažalost, sinoć ipak nije bilo najava, ali zato možemo da uživamo u večerašnjim. Danas ima puno najava, zato se opustite i krećemo! Veliki pozdrav svima! 🙂

Odbačeno siroče – Bhaiya ji-eve siledžije su napale Čakor. Ona je pobegla od njih. Surađ je traži. Imli pada na zemlju i povredi se. Žene trče ka Imli i odvode je u bolnicu. Čakor sakrije lice i beži od siledžija. Surađ je ljut na svog oca (Bhaiya ji) i kaže da je on kriv za sve. On uporno traži Čakor. Usput, siledžija upuca Čakor, a Vivaan joj prilazi i pomaže joj. Surađ dolazi i tuče siledžije, koji kasnije pobegnu od njih. Čakor im kaže da ju je metak samo okrznuo po ruci, dobro je. Oni svi sumnjaju već na Bhaiya ji-a. Surađ odvodi Čakor u palatu i brine se o njoj. Vivaan odlazi u hram po Imli, ali je zapanjen kada je ne nađe tu. Žene dolaze i kažu mu da je Imli pala i povredila se. U novim epizodama ove serije, Imli će da se porodi pre vremena. Videćete šta sledi, ako pratite najave i nove epizode radnim danima na sajtu!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!