Najave za indijske serije - 13.09.2017. - Simar, Udaan, IPKKND3, Beyhadh, Naamkarann, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 13.09.2017. – – Simar, Udaan, IPKKND3, Beyhadh, Naamkarann, YRKKH…

By  | 

Najave za indijske serije – 13.09.2017. – – Simar, Udaan, IPKKND3, Beyhadh, Naamkarann, YRKKH…
Uživajte! Toliko da kažem, a ostalo ćete pročitati i sami. Veliki pozdrav! 🙂

Simar – Finale se bliži, kraj se još ne zna. Napetost raste u poslednjim epizodama ove poznate indijske serije…
Bairavi nije odustala. Ona smišlja novi zli plan i kreće da igra opasnu igru smrti sa svim ukućanima! Simar je u nevolji. Bairavi je zaveže. Simar je u nesvesti, ali se kasnije probudi i vidi šta se dešava oko nje. Bairavi se smeje ludački i kaže Simar da je ovoga puta niko neće spasiti. Govori joj: ,,Danas ćeš da izgubiš, Simar. Zarobljena si u mom planu, zato ti vikanje ništa ne pomaže.” Simar je besna i pita je gde je njena porodica. Bairavi se smeje i ne odgovara joj to. Simar se moli Boginji: ,,Mata Rani, spasi me. Daj mi snagu.” Simar viče na Bairavi da joj vrati porodicu. Bairavi se smeje i krene namerno da je sažaljeva, pa je pusti da ide: ,,Pomoći ću ti malo. Ustani, trči, pronađi i spasi svoju porodicu. Hajde, hajde, Simar. Vreme ti ističe… Ako ne požuriš, oni će umreti.” Simar trči, pronalazi Prema zavezanog i odvezuje ga. Ona spašava Prema i zagrli ga radosno. Prem i Simar su zajedno sada i odlaze da spase sve ostale članove porodice. Oni uspevaju da ih pronađu i spasu.
Hoće li Bairavi konačno biti kažnjena ili će možda ona da pobedi u sledećem planu? Koliko je Simar jaka da štiti svoju porodicu?

Dhhai Kilo Prem (DKP) – Dipika je saznala za Pijušev plesni talenat i želju da bude plesač. Ona mu kaže da radi na tome i želi da svi vide njegov talenat, ali on odbija.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site