Najave za indijske serije - 14.09.2017. - Shakti, IPKKND3, PA, Devanshi, DSDT, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 14.09.2017. – Shakti, IPKKND3, PA, Devanshi, DSDT, YRKKH…

By  | 

Najave za indijske serije – 14.09.2017. – Shakti, IPKKND3, PA, Devanshi, DSDT, YRKKH…

Prevod: Maya. 🙂
Uživajte u novim i dugačkim najavama za vaše omiljene indijske serije. Počećemo sa jednom popularnom indijskom serijom…

Shakti – Balvinder je hteo da siluje Somiju. On je ušao u njenu sobu, tj. pomoćnu kućicu, tokom noći i bacio je na krevet. Ipak, on nije uspeo u svom planu jer su tada unutra ušli svi ukućani (osim Harmana). Somija im je ispričala šta se desilo, ali ju joj se svi smejali. Šano je komentarisala: ,,Somija sebi previše daje za pravo. Da li bi i jedan muškarac želeo da je ima… osim Harmana? Balvinder nije lud, pa da pokuša da siluje transrodnu osobu!” Somija plače. Varun kaže Harmanu sve što se dogodilo. Harman je besan i ljutito tuče Balvindera. On veruje svojoj Somiji!

Ipak, Balvinder želi sada da se osveti. On kaže svom ocu, Kišanlalu, da je vreme da se osvete Somiji. Somija upada u nevolju. Balvinder i Kišanlal narede svojim ljudima da kidnapuju Somiju!
Siledžije dolaze i pokušaju da kidnapuju Somiju. Oni je uhvate za ruke, ali se Somija opire i odgurne ih od sebe. Somija je skupila snagu da pobegne od njih. Siledžije je jure, ali Somija uspeva da pobegne od njih. Balvinderov plan nije uspeo! Somija nije kidnapovana! Prito je besna, jer ne može ništa da uradi da napakosti Somiji.

Sa druge strane, Somija se oseća veoma bespomoćno. Tužna je i plače u očaju… Somija zna da mora da ispuni Harmanovo srce mržnjom i besom prema njoj, kako bi ga zauvek napustila i kako bi on vodio kasnije normalan život. Zna da je to teško učiniti. Somija puno voli Harmana, ali želi da ga napusti kako bi on bio u braku sa nekom ženom i imao potomaka.

Prito naređuje Somiji da nastavi da pokušava. Somija na razne načine povređuje Harmana i tera ga da je zamrzi. Somija stalno podseća Harmana da je ona transrodna osoba (‘kinnar’/kinar na hindi jeziku – prim. prev.). Somija sve to radi, zbog Prito. Somija je izblamirala Harmana pred njegovim drugarima. On se naljutio i pitao ju je zašto je to učinila. Somija mu kaže da je sve to učinila kako bi mu dokazala da njih dvoje nikada neće biti zajedno. Preti mu: ,,I neću da odustanem sa ovim dok se ne razdvojimo, gospodine Harmane. Razmislite šta ću sledeće da uradim i slomim Vaše srce.” Harman je razočaran u nju i šokiran.
Nove epizode će biti veoma uzbudljive! Uskoro nas očekuje Somijin i Harmanov rastanak u seriji…
Šta sledi dalje? Pratite nas radnim danima! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site