Najave za indijske serije - 14.09.2017. - Shakti, IPKKND3, PA, Devanshi, DSDT, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 14.09.2017. – Shakti, IPKKND3, PA, Devanshi, DSDT, YRKKH…

By  | 

Naamkarann – Avni se preruši u drugu osobu i stiže u Gurumain ‘Rang mahal’. Tamo je očekuje velika opasnost i puno prepreka. Ona vidi Guruma i špijunira je kako bi saznala gde je Ali. Avni vidi neke devojke kako plešu tu. Onda vidi Đuhi kako pleše i vidi njenu tugu i suze u očima. Đuhi pleše i misli o Neilu samo… Ona ga puno voli i pati za njim. Guruma uživa u Đuhinom plesu. Kaže joj da će da je proda. Đuhi pada na kolena i preklinje Guruma da ne čini to, nikada je neće prevariti. Guruma vidi Avni, ali je ne identifikuje jer je ova preobučena u neku drugu osobu. Avni je slaže da joj treba so kako bi napravila idol.
Guruma joj dopušta. Avni je uspešno zavarala Guruma. Avni se vidi sa Đuhi i daje joj idol. Guruma kaže Avni da uzme so brzo i ode. Avni nije stigla da popriča sa Đuhi. Ona je uporna da pronađe i spase Alija. Avni pita Đuhi kako je došla tu. Đuhi oseti da je to Avni, zabrine se i na razne načine joj pokazuje da ode odatle jer je tu opasno po nju. Avni je ne sluša i želi da razreši misteriju. Guruma se naljuti i izbaci je napolje. Avni smišlja plan kako da nađe i pomogne Aliju. Avni i Neil će uspeti da spase Alija, u novim epizodama ove popularne indijske serije! (Emituje se na ‘Star Plus’ kanalu)

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH) – Kartik oprašta Manišu i pomiri se sa njim. Saznao je celu istinu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site