Najave za indijske serije - 14. 6. 2018. - Shakti, YHM, Udaan, TA, MM, Ishqbaaz, PA, SDDB, SDC&H, Kasam, Siddhi Vinayak, Bepannah, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 14. 6. 2018. – Shakti, YHM, Udaan, TA, MM, Ishqbaaz, PA, SDDB, SDC&H, Kasam, Siddhi Vinayak, Bepannah, YRKKH…

By  | 

Najave za indijske serije – 14. 6. 2018. – Shakti, YHM, Udaan, TA, MM, Ishqbaaz, PA, SDDB, SDC&H, Kasam, Siddhi Vinayak, Bepannah, YRKKH…
Prevod: Maya. 🙂
Danas su pred nama jedne velike najave. Znači, hajde da krenemo s njima…
– Shakti (Snaga):
Somija je zarobljena i na granici života i smrta. Rešila je da se vrati Harmanu, ali ju je Gil kidnapovao.
Somija doziva Harmana i čeka ga, a Harman stiže tu i konačno je sreće. Harman je grli srećno i spasava od otimača, pa je pogleda i zaplače od sreće.
Harman i Somija se grle i plaču… Somija otkriva da je sve ovo bio nesporazum koji je Samir stvorio ili povećao. Harman se izvini Somiji i kreće s njom kući, a i Somija se njemu izvinjava i pođe. Gil ih vidi, zaustavlja i uperi pištolj u Harmana. Malika i ekipa stižu na vreme tu da spase Harmana.
Malika štiti Harmana i Somiju kao majka. Harman hvata i pretuče Gila, a Somija ga moli da stane. Planovi Samirove majke su otkriveni i propali!
Gil ustaje s poda, uzima pištolj i uperi u Harmana. Samir staje između namerno da bi odbranio Harmana i Somiju i da bi okajao grehe, tako da ga metak pogodi!
Samirova majka dolazi tu, shvata svoju grešku i plače. Svi se brinu za Samirov život. Somija se moli za Samira i oprašta mu sve, jer je on uz nju bio u bitnoj fazi života kada je ona bila sama. Somija i Harman odluče da oproste Samiru i da nastave život dalje.
Da li će Samir preživeti? Hoće li se Harmanovi i Somijini snovi ostvariti ili će novi neprijatelj uništiti sve?
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site