Najave za indijske serije - 15., 16., 18. i 19.09.2017 - PUNO TOGA !

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 15., 16., 18. i 19.09.2017 – PUNO TOGA !

By  | 

Najave za indijske serije – 15., 16., 18. i 19.09.2017 – PUNO TOGA !

Prevod: Maya.
Danas su pred nama dugooščekivane duge najave. Krenimo onda što pre sa njima! 🙂

Ek Shringaar Swabhimaan – Nena želi da se Kijati i Višal venčaju. Ona upali namerno alarm za požar kako bi se Kijati i Višal videli. Uspeva da zavara Nandkišora, uz Kunalovu i Karanovu pomoć. Nandkišor unajmi bezbednost u kući i pobesni kad vidi da Kijati nije tu. On se naljuti na Megnu, misleći da je ona zadužna za Kijitin nestanak. On kaže to Suđat dedi, osramoćen je zbog Megne (Nenina sestra, Šardina ćerka, Kunalova žena). Suđat mu kaže da se to ne bi desilo da je prihvatio Višala, koji je Kijatiin izbor. Megna i Nena su se pomirile i uspele da spoje Višala i Kijati. Višal i Kijati su se venčali u hramu i blagoslove dobili od Suđata, Nirmale, Kunala i Karana takođe.

Dhhai Kilo Prem (DKP) – Pijuš sprema specijalnu večeru Dipiki. Par slavi svoju ljubav. Oni plešu uz mnoge romantične pesme… Pijuš je srećan, jer prati svoj životni san – da pleše. On se zahvali Dipiki na tome, pa joj daje ruže i razveseli je još.

Simar – Prem i Simar su romantični. On joj stavlja ‘sindur’ na čelo i poklanja neku lepu halimjinu. Videli su se nakon dugo vremena.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno