Najave za indijske serije - 16.08.2017. - , IPKKND3, Shakti, YRKKH, Swabhimaan...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 16.08.2017. – , IPKKND3, Shakti, YRKKH, Swabhimaan…

By  | 


Najave za indijske serije – 16.08.2017. – , IPKKND3, Shakti, YRKKH, Swabhimaan…

Prevod: Maya. 🙂
Uživajte u najnovijim najavama za vaše omiljene indijske serije! Danas nas očekuje puno interesantnih najava, zato krenimo ispočetka. Veliki pozdrav svima! Počećemo sa serijom…

Simar – Samir i Bairavi reše da prodaju Baradvađ kuću. Simar se suočava sa novim problemom. Ona je povređena, kada vidi to. Ljudi su na aukciji i žele da kupe kuću. Simar uzima novac i odlazi u kuću da je kupi. Ona se rastuži kada vidi da je aukcija gotova – kuća je već prodata! Bairavi se smeje i kaže Simar da ne može više ništa da učini. Simar joj kaže da će da vrati tu kuću ne zvala se ona Simar Baradvađ. Ona ima dosta uspomena u toj kući. Simar govori Bairavi: ,,Živela sam u ovoj kući svih ovih godina. Svaki njen deo mi je kao idol Boginje. Ti i tvoj sin (Samir) ni ne možete to da razumete, jer nemate nikakva osećanja! Vi ne znate značenje reči ‘ljubav’!” Bairavi se smeje zlobno i govori Simar da sada ima samo jednu opciju – da pati i plače. Ona kaže da je kuća ponovo prodata njoj, samo je htela da se malo zabavi sa njima. Samir i Bairavi se smeju i naprave žurku.
Budite uz nas i saznajte šta sledi dalje! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno