Najave za indijske serije - 16.08.2017. - , IPKKND3, Shakti, YRKKH, Swabhimaan...

Vesti

Najave za indijske serije – 16.08.2017. – , IPKKND3, Shakti, YRKKH, Swabhimaan…

By  | 


Najave za indijske serije – 16.08.2017. – , IPKKND3, Shakti, YRKKH, Swabhimaan…

Prevod: Maya. 🙂
Uživajte u najnovijim najavama za vaše omiljene indijske serije! Danas nas očekuje puno interesantnih najava, zato krenimo ispočetka. Veliki pozdrav svima! Počećemo sa serijom…

Simar – Samir i Bairavi reše da prodaju Baradvađ kuću. Simar se suočava sa novim problemom. Ona je povređena, kada vidi to. Ljudi su na aukciji i žele da kupe kuću. Simar uzima novac i odlazi u kuću da je kupi. Ona se rastuži kada vidi da je aukcija gotova – kuća je već prodata! Bairavi se smeje i kaže Simar da ne može više ništa da učini. Simar joj kaže da će da vrati tu kuću ne zvala se ona Simar Baradvađ. Ona ima dosta uspomena u toj kući. Simar govori Bairavi: ,,Živela sam u ovoj kući svih ovih godina. Svaki njen deo mi je kao idol Boginje. Ti i tvoj sin (Samir) ni ne možete to da razumete, jer nemate nikakva osećanja! Vi ne znate značenje reči ‘ljubav’!” Bairavi se smeje zlobno i govori Simar da sada ima samo jednu opciju – da pati i plače. Ona kaže da je kuća ponovo prodata njoj, samo je htela da se malo zabavi sa njima. Samir i Bairavi se smeju i naprave žurku.
Budite uz nas i saznajte šta sledi dalje! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site