Najave za indijske serije - 19. 6. 2018. - AAJS, ISA, YRKKH, Jiji Maa, Silsila, Udaan, SiddhiVinayak, YHM, SDDB, PA, YUDKBH, KB, Kaliren...

Vesti

Najave za indijske serije – 19. 6. 2018. – AAJS, ISA, YRKKH, Jiji Maa, Silsila, Udaan, SiddhiVinayak, YHM, SDDB, PA, YUDKBH, KB, Kaliren…

By  | 

Najave za indijske serije – 19. 6. 2018. – AAJS, ISA, YRKKH, Jiji Maa, Silsila, Udaan, SiddhiVinayak, YHM, SDDB, PA, YUDKBH, KB, Kaliren…

Prevod: Maya. 😃

SiddhiVinayak (SV/SidiVinajak):
Sidi pokušava da dokaže da nije Ridi, već Sidi Đoši. Pratima i Manđiri joj ne pomažu u tome i još joj samo odmažu.
Sidi sada saznaje da je Manđiri zloća, ali pokuša da priseti Vina na njihove događaje iz detinjstva. Pratima puno voli Sidi, ali je ucenjivana i mora da je prevari, pa joj se izvini jer joj ne može pomoći sada. Moli je da bude srećna sa Šivamom.
Sidi briše suze i odbija da prihvati poraz tako lako – pitanje je njenog života i njene budućnosti. Ona moli Manđiri da kaže Vinu istinu. Manđiri je ošamari i izgrdi!
Vin se oseća razočarano, izigrano i ljuto. Sidi proba da razotkrije Manđiri: ,,Ovo je sve laž. Ova žena je zla i laže! Ona je Vinov veliki neprijatelj!”

Vin pobesni i izbaci je iz kuće, pa se obrati onda Šivamu: ,,Odvedi svoju ludu ženu odavde. Odvedi je i nemojte se nikada više vratiti natrag! Niko ne može moju majku nazivati ludom!”
Sidi plače, ali je Šivam steže za ruku i odvodi odatle. Manđiri je sva nasmejana i blista od sreće misleći da se zauvek otarasila Sidi!
Da li je Sidi Đoši osoba koja se tako lako predaje? Hoće li se Sidi vratiti i uzvratiti joj udarac?
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!