Najave za indijske serije 2. deo- 04.09.2017. - Simar, Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, Devanshi, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije 2. deo- 04.09.2017. – Simar, Udaan, DSDT, Shakti, IPKKND3, Devanshi, Naamkarann…

By  | 

Prevod:Maya.Hvala.:)

Neil kaže Avni da će da postupi kako zakon nalaže. DD pronalazi dokaz i priča sa Neilom. Svi dokazi ukazuju na nevinog Alija. Ipak, DD kaže nesigurno: ,,Ne znam da li je Ali uradio ovo. Verujem Aliju. Avni ga zna bolje od nas svih.” Avni kaže Neilu da obeća da neće kriviti Alija. Neil joj kaže da ne krive Adveja, već samo rade svoju dužnost i istražuju slučaj. Neil ne želi da postupi protiv zakona. On zamoli Avni da mu veruje. Avni potvrdi i sigurna je da Neil neće da kazni Alija. Nastavite da čitate…

Avni i Neil zajedno rade ‘arti’ (mole se…). DD nije uspeo da vidi Đuhi. Neil podseća Švetu da je Avni dobra i da je ujedinila celu njihovu porodicu. On odbrusi: ,,A ti očigledno želiš da uništiš celu porodicu.” DD počinje da sumnja na Alija, kad ga vidi kako se naljutio videvši Neila i Avni zajedno.
Hoće li prava istina konačno da bude otkriveno? Da li će zlikovac da bude kažnjen ili ne? Pratite nas i saznaćete uskoro (ovih dana) 😀 .

Ek Shringaar Swabhimaan – Nena je zabrinuta i tužna, jer se žestoko posvađala sa svojom sestrom – Megnom. Savri smišlja plan da se osveti porodici Čohan. Šarda to otkriva, vidi se sa njom i smiruje je. Megna i Nena planiraju da obraduju svoju majku (Šardu) rođendanskom zabavom. One prave specijalan plan i dolaze u Šardinu kuću, svaka sa svojim mužem (Megna-Kunal i Nena-Karan). Megna krivi Nenu za sve i misli da je ona zaslužna za Kunalovo stanje. Ona ne želi više da priča sa njom. Svi oni spreme tortu i poklone Šardi. Megna grli Šardu, koja želi da spoji opet svoje dve ćerke (Nenu i Megnu).
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site