Najave za indijske serije -24.08.2017. Udaan, Shakti, DSDT, IPKKND3, Devanshi, Naamkaran...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – Udaan, Shakti, DSDT, IPKKND3, Devanshi, Naamkaran…

By  | 

Najave za indijske serije -24.08.2017. Udaan, Shakti, DSDT, IPKKND3, Devanshi, Naamkaran…

Prevod najava: Maya. 🙂
Nove najave su pred nama i savetujem vam da uživate, čitajući ih! Veliki pozdrav svim sajtovcima! Krenimo sa jednom poznatom serijom…

Odbačeno siroče (Udaan) – Imli se vraća u palatu i želi ponovo da se osveti Čakor. Ona misli da su Vivaan i ona razdvojeni zbog Čakor. Želi da sada razdvoji Surađa i Čakor! Imli govori: ,,Čakor je otrovala moju sreću i sada je vreme da ja otrujem njenu. Uništiću je, kao što je Čakor uništila mene!” Surađ i Čakor su romantični… Oni se oblače kao Buvan i Kasturi. Surađ kaže Čakor da će izgledati upravo tako kada ostare, baš kao Buvan i Kasturi. Čakor se smeje i šali sa njim. Oni se zabavljaju zajedno. Srećni su, nakon dugo vremena. Oni daju komplimente jedno drugome. Surađ pita Čakor hoće li ga uvem voleti. Čakor negira, šali se. Surađ i Čakor su intimni i plešu uz neke stare pesme… Oni slave svoju vezu i zajedništvo, konačno! Biće prikazani njihovi slatki momenti. Čakor krene da glumi da je ljuta na Surađa. On je ubeđuje s ljubavlju. Vivaan uspeva da stigne do njihove kuće sa namerom da im kaže istinu. Imli je osetila da je Vivaan otišao da informiše Čakor. Ona je krenula za njim. Vivaan želi da uđe u kuću i kaže Surađu i Čakor sve o Imlinom motivu za osvetu, ali Imli dolazi i zaustavlja ga. Ona ga snažno udari, ne želeći da joj on upropasti plan. Imli ulazi u kuću, sa namerom da ubije Čakor.
Hoće li Imli ubiti Čakor? Pratite najave i epizode svakog radnog dana na sajtu!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno