Najave za indijske serije - 25. 6. 2018. - DRUGI DEO: Star Plus, Colors TV, &TV %%page%Najave za indijske serije - 25. 6. 2018. - DRUGI DEO: Star Plus, Colors TV, &TV% - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 25. 6. 2018. – DRUGI DEO: Star Plus, Colors TV, &TV

By  | 

Najave za indijske serije – 25. 6. 2018. – DRUGI DEO: Star Plus, Colors TV, &TV

Prevod: Maya. 😃

Jiji Maa (JM):
Daćemo šansu ovoj seriji. Hajde da pogledamo o čemu ova serija tačno govori. Serija se emituje na kanalu Star भारत od 9. 10. 2017.
Prvo ćemo da pogledamo detaljnu radnju pa onda i najave:
Falguni Purohit i Nijati Purohit su sestre.
Falguni je starija od Nijati, pa stalno brine o njoj i voli je puno. One su veoma siromašne i žive u maloj kući sa majkom.
Njihova majka umre u jednoj nesreći i onda preda svojoj starijoj ćerki, Falguni, odgovornost da se stara o Nijati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Falguni počinje vredno da radi i da obrazuje Nijati, stavlja njene želje na prvo mesto uvek i sebe kreće da zapostavlja malo. Nijati je vesela devojka i puno voli svoju stariju sestru. Njihov život će se uskoro okrenuti!
Utara Ravat je zla i jako arogantna žena koja istinski prezire siromašne ljude. Navikla je da bude ,,kraljica” svog mesta i da živi u luksuznoj palati. Falguni i Utara se prvog puta sreću i tada odmah nastaju svađe između njih dve. Nakon te prepirke, Utara počinje da mrzi Falguni i zakune se da će joj uništiti život čim je ponovo sretne.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site