Najave za indijske serije - 25. i 26. 9. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 25. i 26. 9. 2018.

By  | 

Kartik joj kaže da je makar trebalo da ga pozove i da mu to kaže.
Naira slaže ponovo: ,,Izvini. Ne znam šta mi je bilo sa telefonom. Ugasio se. Znam da sam prvo prihvatila ovu tvoju odluku. Svi su rekli da smo nezreli i da donosimo brze odluke, a ovaj postupak bi samo potvrdio to. Treba da damo vremena našoj vezi, Kartik. Razmišljala sam puno. Kada bismo se rastavili… mislim da stvarno treba da se rastavimo. Dakle, poslušaćeš svog oca i sutra ćeš otići u Ameriku. Ja ću da nastavim sa studijama i sve će biti lepo. Moramo da nastavimo sa životima!”
Kartik je zgranut, uhvati je i pita: ,,Da li si poludela? Šta ti se desilo, Naira? Bili smo sigurni u ovu odluku. Volimo se! Nemoj da lažeš. Bili smo dovoljno odvojeni i tvrdoglavi, ne više. Sada je vreme da budemo zajedno. Ti me voliš!”

Nakš ga hvata za ruke da ga smiri i zaustavlja ga. Kartik pita Nairu zašto ga odbija ovako iznenada i kaže Nakšu da ga pusti. Naira izgleda hladno dok mu govori: ,,Smiri se prvo. Izvini. Naše porodice ne treba više da pate. Ova odluka je ispravna. Nećemo se venčati!”
Kartik je zapanjen i moli je da mu ne radi ovo, on ne može da živi bez nje. Ona negira i kaže da je ovo najbolje za njih i za njihove porodice isto tako. Kartik je zabezeknut i viče: ,,Zašto mi radiš ovo? Zašto, Naira? Reci mi istinu. Odgovori!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site