Najave za indijske serije - 3. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 3. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 3. 8. 2018.

Prevod: Maya.

Ishqbaaz:
Om i Rudra podržavaju sve vreme Aniku i žele da je spoje sa Šivejem, da dokažu Šiveju da je Anika nedužna. Dadi kaže Aniki da je neće prihvatiti kao Šivejevu ženu sve dok je Šivej sam ne prihvati. Tia pita Šiveja šta je ovo, šta u kući radi Anika. Šivej joj kaže da ne brine, on će sve da sredi. On izgrdi Aniku i smatra je krivom za sve – da je koristila Prijanku, Dakša i sada njegovu braću isto. Pita je kakvu magiju radi to, zašto ga odvaja od braće. Anika je povređena njegovim rečima i uplakana je. Šivej joj kaže da mu ona nikada neće osvojiti srce, zato što on nikada ne gubi ništa. Odvede je u sobu i kaže joj da mu ispuni dužnost žene. Anika ga se uplaši i pokuša da pobegne. Šivej je pusti da ide i ljut je. Anika razmišlja: ,,Šiveje, odlučna sam da ti pravu istinu pokažem. Dakš je zao, vara tvoju sestru (Prijanku) i nastoji oteti mir i sve ovoj kući. Bog će mi pomoći i dokazaću to svima! Uskoro ćeš i ti videti pravu istinu!”

Ona odlazi i plače. Šivej preklinje Prijanku, koja je u komi, da se probudi i da im se vrati. Anika se rastuži kad ga vidi kako plače i pita se da li ne on isti čovek, isti onaj koji ju je na silu oženio. Ona pokušava da bolje upozna Šiveja i da mu pomogne.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno