Najave za indijske serije - 30.08.2017. - Shakti, IPKKND

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Najave za indijske serije – 30.08.2017. – Shakti, IPKKND3, Udaan, Simar…

By  | 

Prevod: Maya. 😀

Danas je puno najava pred nama. Uživajte i veliki pozdrav za sve fanove! Počećemo sa jednom popularnom indijskom serijom…
Shakti – Harman se brine za Somiju. Somija kaže Harmanu da se ne brine za nju, jer nema veze čak i ako ona umre. Ona zaspi. Harman joj namesti da spava mirno. Somijino ponašanje ga iznenadi negativno. Kaže mu da se ne trudi više da popravi išta. On joj kaže da je ona njegova odgovornost sada. Somija kaže da Harman nije odgovoran ni prema kome. Ne želi da joj se Harman približi, već pokušava da se udalji od njega i namerno se tako ponaša. Somija želi da se razdvoji od Harmana, za njegovo dobro. Ponaša se loše prema njemu i vređa ga, kako bi je on zamrzeo i ostavio.
Somija pomaže Harmanu u firmi, na poslovnom sastanku.

Ostanite uz nas i ne propustite nove epizode ove serije – radnim danima samo na našem sajtu! 😀
Beyhadh – Arđun i Sanđi namerno prave Maju ljubomornom. Oni se drže za ruke i pokazaju joj kako su sada zvanično zajedno, ujedinjeni su. Oni kažu Maju da su se verili, a uskoro će i venčanje. Arđun preda Maji pozivnicu za venčanje. Maja je šokirana i ne veruje da bi Arđun oženio Sanđi. Ona viče na Sanđi da nikada neće zauzeti Arđunovo mesto, jer je Arđun samo njen (Majin). Sanđi je Arđunova ljubav i Maja to ne može da promeni nikako! Maja preti Sanđii da će da je zapali, ako se uda za njenog Arđuna. Maja se sprema da zaustavi venčanje – spremna je na sve. Zakune se da će rastaviti Sanđiju i Arđuna po svaku cenu! Hoće li Sanđi da napusti Arđuna, zarad njegovog života? Pratite nas i saznaćete uskoro!

We don’t own this picture.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno