Najave za indijske serije - 31. 7. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 31. 7. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 31. 7. 2018.

Prevod: Maya.

Silsila:
Nandini se zaljubljuje u Kunala, a Kunal pretuče Rađdipa i natera ga da joj se izvini. Kunal i Moli žele da se Nandini bavi kuvanjem i pomažu joj u tome.
Rađdip dovodi policiju do Kunala i krivi ga da je oteo Nandini. Moli proba da odbrani Kunala, ali ne uspeva i Kunal biva uhapšen!

Piya Albela:
Naren i Puđa se sreću i pričaju. Naren mazi Puđu po licu i govori: ,,Žao mi je što ti nisam verovao pre. Angrađ je jako zao i lud. Čim se izbavim odavde i razotkrijem ga, osvetiću mu se što ti je naneo ove rane. Bićemo onda večno zajedno!”
Puđa ga grli, plače i govori: ,,Angrađ je voleo moje lepo lice… zato sam ga samo malo unakazila i njega sam okrivila za to. Kako si ti došao ovde, Narene? Da li te je neko uočio? Ovo je Angrađova odeća. Odakle ti ta odeća?”
Naren objasni sve i svoj plan, onda ode. Oni se grle i plaču dok je u pozadini numera “Tu thodi der”…. Naren briše njene suze i ode.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!