Najave za indijske serije - 4.10.2017. - Shakti, DSDT, IPKKND3, Ishqbaaz, Naamkarann, YRKKH, YUDKBH...

Vesti

Najave za indijske serije – 4.10.2017. – Shakti, DSDT, IPKKND3, Ishqbaaz, Naamkarann, YRKKH, YUDKBH…

By  | 

Najave za indijske serije – 4.10.2017. – Shakti, DSDT, IPKKND3, Ishqbaaz, Naamkarann, YRKKH, YUDKBH…

Prevod: bivša moderatorka i prevoditeljka ovog sajta, Maya. 😉

Yeh Un Dinon Ki Baat Hai (YUDKBH) – Nena slaže porodicu zbog Samera. Ona kaže da je išla na rođendan kod Suman. Nena želi da dođe na Samerov rođendan.

Shakti – U novim epizodama ove serije sledi…
Harman dolazi u kući transrodnih osoba sa namerom da povede Somiju sa sobom. One mu to ne dozvoljavaju. Urotile su se protiv Harmana i Somija, pa čak i Malika! Somija je postala njihova ‘Guru majka’ i shvatila je ljubav prema Harmanu, želi da mu se vrati. Somija se svađa sa njima. Govori Maliki uporno da voli Harmana i da treba da podržava njihovu ljubav kao što je to činila pre. Pita je zašto se sada promenila tako. Harman pita Maliku šta joj je. Malika je jasno rekla Somiji da kada postane ‘Guru majka’ više neće moći da tako lako menja odluke i ide u drugi svet ljudi. Ljuta je na Somiju zato. Smatra je veoma neodgovornom i grdi je besno.

Harman je uporan da povede Somiju sa sobom i bori se sa Malikom. Malika smisli da mu dâ test – kada uradiš ovaj test, više se niko neće mešati između Somije i Harmana! Malika želi da testira poslednji put Harmanovu pravu ljubav za Somiju. Harman obeća da će svaki test da pređe za Somiju i pita je da mu kaže šta treba da uradi. Malika mu govori: ,,Na delima sam te videla. Spreman si na sve za Somiju, ali sada želim da čujem nešto od tebe. Kada ti umreš, Harmane, ili ako ti se nešto loše desi pre toga, ko će da se brine o Somiji? Da li misliš da će Prito i Harak Sing negovati i čuvati Somiju kući? Želim da očuvam Somijinu budućnost jer mi je ona kao ćerka i puno je volim. Zato kada daš odgovore na ta pitanja, vrati se ovamo i povedi Somiju sa sobom.” Ode. Harman razmišlja..

Hoće li Harman uspeti da prođe Malikin test i vrati Somiju sa sobom kući? Nove epizode pratite na sajtu pratite radnim danima i znaćete!
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site