Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Svi fanovi Adnana Khana (Kabira) će imati priliku da ga vide bez majice dok trenira. Zara će brisati Kabirov znoj i hraniti ga, videćemo njihove intimne trenutke…
Elena kaže Zari da je (Zaru) Kabir voli, hoće li ona dobiti takvu osobu. Ona hoće da prvo uči, a tek onda brak. Zara joj kaže da je zove kada hoće, neka ne brine. Elena se složi i ode. Zara i Kabir su otkrili da je Mirađ veliki krijumčar dragulja i prevarant.
Hoće li doći do toga da se Zara i Kabir posvađaju ponovo?
Adnan Khan i Eisha Singh su u glavnim ulogama ove serije!
Seriju možete da pratite radnim danima na kanalu “Zee TV” i saznajte koja je istinska snaga žene.

Kullfi Kumarr Bajewala (KKB):
Sikandar brzo odvozi Kulfi u bolnicu i brine se za nju. Sikandar voli Kulfi kao svoje dete i zabrinut je za njen život puno. On se brine zbog nje, odbije Lovelyin poziv i samo misli o Kulfi. Medicinska sestra kaže Sikandaru da ispuni medicinsku formu i da dâ svoju saglasnost. Sikandar potpiše formu kao Kulfin otac, ali on ne zna da je zaista Kulfin otac. On moli Dr da izleči Kulfi. Dr mu kaže da joj je stanje loše, ali da će da pokušaju da je spase. Sikandar je slomljen iznutra, uplakan i oseća se kao da gubi nekog svog. Novinari dolaze tu i smaraju ga raznim pitanjima. Sumnjaju da je on kriv za to što je Kulfi udarila u neki džip. Sikandar viče na njih i pita ih zašto bi on doveo Kulfi u bolnicu ako je hteo da je ubije. Zamoli ih da ga više ne krive i da ga poštede makar sada od pitanjima. Samo hoće da spasi Kulfi sada. On počinje da gubi nadu i plače.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno