Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Silsila:
Veliki preokreti dolaze u seriji!
Nandini i Kunal dolaze u hram nakon što se spase od jake oluje i nevremena. Nandini se seća kako ju je Kunal spasao i podržao. Ona misli da je Kunal puno toga učinio za nju dosad i da joj

je odličan prijatelj. Sveštenik je u hramu i govori joj da će imati puno sreće u budućnosti, da će naći pravu ljubav i pravog životnog partnera napokon. On joj daje znakove na Kunala. Nandini zatvara oči i razmišlja o svojoj svetloj budućnosti. Čim otvori oči, ona ugleda Kunala tu. Kunal joj drži ruku i vodi je sa sobom. Nandini ga gleda očarano i shvata da je zaljubljena u njega. Oluja je u njenom srcu (kao i u Kunalovom srcu). Kunal i Nandini odrade sve rituale u hramu. Sveštenik ih hvali i blagosilja ih da budu uvek zajedno misleći da su oni bračni par. Nandini i Kunal shvataju da imaju nešto više od prijateljstva, ali ne žele da prihvate to.
Kunal se bori protiv svojih dilema i suzbija osećanja u sebi. Puno je pokušao da spreči brak sa Moli zato što je voli, ali mu je teško i ljubav prema Moli mu slabi. Nandini oseća ljubav prema Kunalu i to je zabrine. Kunal pokušava da ograniči i smiri sebe. Nandini isto nastoji da upravlja svojim osećanjima zato što joj je istinski stalo do Moli i njenog braka.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno