Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Kaleerein:
Mirin otac, Amar, ne želi da se Mira vrati Vivanu i grdi ga. On kaže Miri da je Vivan ne zaslužuje i da ju je puno namučio, neka ne žali. On joj kaže da bira između svoje porodice i Vivana. Vivan je shvatio svoje greške napokon i kaže Miri da bude sa svojima, on ne želi da je razdvaja od porodice i hoće da se dokaže Amaru da je pogodan za nju tako da im on (Amar) lično spoji ruke. Mira plače i oprašta Vivanu. Vivan ne grli i govori joj da Amar ne greši, obećava joj da će uskoro biti zajedno. Amar pokaže Vivanu kolibicu i kaže mu da će biti tu da čisti, pravi torte i čajeve itd. Vivan prihvata izazov i pali mašinu za kafu. Amar je siguran da će Vivan odustati već nakon dva dana, ali se Vivan ne slaže sa time. Mirina porodica muči Vivana, ali Vivan sve to trpi za nju – za svoju ljubav. Vivan govori Miri da će večno spavati u kolibici ako treba i da se neće plašiti komaraca koji ga ujedaju

(u Indiji ima malaričnih komaraca. Milioni ljudi umiru tamo svakodnevno od malarije. Doduše, i u Srbiji ima smrtnih slučajeva, ali ne toliko kao u Indiji. Jedina bolest koju komarci prenose u Srbiji jeste virus Zapadnog Nila. Savetuje se da ne idete napolje nakon 18h i do 8h jer su tada komarci najaktivniji i najopasniji. Ima preko 110 osoba zaraženih u Srbiji već samo ove godine – prim. prev.), da radi ovo za njihovu budućnost i spreman je na sve izazove koje mu zada njen otac. Vivan radi u kući kao rob i sve ih servira. Lali dolazi u kuću sa svojom ćerkom, Pinki, i kaže joj da zavede Vivana. Namerava da napravi razdor između Vivana i Mire, pa počne da igra prljavo i vređa Miru dok Vivan brani Miru kao i uvek. Amar viče na Vivana da spreči parate za Lali sa puterom i naziva ga slugom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno