Najave za indijske serije - 5. 8. 2018.

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 5. 8. 2018.

By  | 

Lali i Pinki prave spletke kako bi se obogatile i kradu zlatni idol (kip) Boga. Amar vidi to i okrivi za to Vivana, pa se izviče na njega i ošamari ga.
Doli (Mirina majka) ga ubeđuje da prihvati Vivana i da mu oprosti. Amar je ne sluša i ponaša se kao sebični otac.

Pinki je probala da zavede Vivana, ali ju je Vivan oterao od sebe sav besan i naredio joj ljutito da ode. Mira i Vivan se puno vole i razmišljaju o svojoj prošlosti.
Amarovi prijatelji pretuku Vivana. Mira spasi Vivana i kaže da će naći idol (kip) i razotkriti kradljivce. Amarovi prijatelji joj kažu da će Vivan biti uhapšen ako ona ne uspe u tome. Seljani ne nalaze idol kod Vivana i traže dalje. Sweety je zla osoba isto i krene da sarađuje sa Lali kako bi izvukla korist i novac. Doli se brine o Vivanu i daje mu mleko od kurkume. Amar se zato naljuti na nju i teta je uz kuće. Amarovi prijatelji mu savetuju da uda Miru što pre. Amar kaže Miru da hoće da je uda za nekoga. Mira je zapanjena i tužna jer voli Vivana.
Hoće li sukobi Amara i Vivana doći do kraja ubrzo ili ne?!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno