Najave za indijske serije - 6.10.2017. - IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS...

Vesti

Najave za indijske serije – 6.10.2017. , 1. deo,- IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS…

By  | 

Najave za indijske serije – 6.10.2017. – IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS…

Prevod: Maya. 🙂

Pre nego što krenem sa današnjim najavama, želja mi je da vam najavim novu indijsku seriju koja stiže na ,,Colors TV” uskoro. (Najverovatnije zamenjuje seriju ,,Simar” ili ,,Udaan”, ali ne zna se još tačno! – prim. prev.) Video-najava je dostupna odmah, na vrhu ove stranice.

Woh Apna Sa (skraćeno ime ove serije – WAS) – Aditja tera Nišu od sebe. On je probao maksimalno da spasi Đanvi od Niše. Samar udari Aditju. Samar spreči Nišu da ubije Đanvi, jer želi da je oženi. Samar ubije Aditju krvoločno i baci ga u provaliju, a Đanvi uzme za ruku i povede sa sobom. Đanvi je uplakana i šokirana. Đanvi viče i govori Samaru da ga mrzi i uvek će . Volela je i do smrti će voleti samo Aditju, i nikoga više! Niša i Samar pobesne kad to čuju i ubiju je takođe! Samar viče da Đanvi nema prava da živi, ako ne može
da bude njegova.

Rishton Ka Chakravyuh (RKC – skraćen naziv ove serije) – Adirađ (Adhiraj) i Diru (Dheeru) se svađaju. Adirađ ga mrzi, jer ga je iskoristio za pohlepu. On kaže Diruu da je pravi kriminalac, vređa ga i grdi. Diru pobesni i snažno ošamari Adirađa. Adirađ se šokira i rastuźi. On odlazi da se vidi sa Anami, koja ga razumi. Adirađ zove Anami i pita je da se vide i popričaju. Anami je pita da li on opet treba da špijunira, negira/odbija da se vidi sa njim. Adirađ je ubeđuje. On želi da čuje nešto dobro od nje (Anami). Anaminine reči joj daruju mir i uče ga životu. Anami i on pričaju… Adirađ vidi čistiju sliku života, nakon razgovora sa Anami. Anami mu ispriča svoju dugu i tužnu životnu priču… Govori da su joj usvojitelji (roditelji/ljudi koji su je usvojili) rekli istinu i nikada je nisu varali. Zbog braća Vatisalija, osećala se nepotpuno..
Adirađ slučajno ispušta iz ruku laboratorijske izveštaje. Anami ih podigne i preda mu ih. Ne gleda u to uopšte.
Adirađ se vraća kući i reši da se pomiri sa Diruom. Diru i Adirađ sada pričaju lepo i kulturno.. Adirađ mu kaže da je on osumnjičen u tom slučaju, ali ipak on ne želi da sumnja u njega.
U ‘Lan Mahal’-u, svi se razmišljaju za koga da glasaju. Puđan reši da glasa za neprijatelja ‘Lan Mahal’-a.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site