Najave za indijske serije - 6.10.2017. - IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS...

Vesti

Najave za indijske serije – 6.10.2017. , 1. deo,- IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS…

By  | 

IPKKND3 – KRAJ SERIJE!!! Advej je konačno postao Čandnin stari dobri Dev. On dolazi do nje i izjavi joj ljubav. Advej je zaprosi, kao u filmu. On joj kaže da će je pronaći gde god ode i pita je da ne ode od njega. Prizna da je pogrešio što je bio zao prema njoj, iako ona (Čandni) nije ni bila kriva za sve to iz prošlosti. Čandni ćuti. Advej želi da provede svoj život sa njom, puno je voli… Sada je konačno to i priznao sebi! 🙂

On ostavlja odluku na njoj. Čandni spreči Adveja da ode i pristaje da se uda za njega, ovog puta na pravi način! Oni su romantični i zagrle se radosno… Plaču od sreće… Razreše sve svoje nesporazume konačno… u ovoj finalnoj epizodi! 🙂S druge strane, Lila ,,boravi” u prošlosti i odbija da prihvati Čandni. Ona je mrzi i kaže Nani da će da napusti kuću. Nani je spreči.

Miku se šali sa Šikom. On joj izjavi ljubav i zaprosi je.. 🙂 Jedan brat zaprosi i drugi isto… Šika se nasmeje i pristaje da se uda za njega. Miku i Šika su srećni i grle se. Advej dovodi Čandni kući radosno, drže se za ruku. Nani, Puđa i mali Adi su presrećni!
To je kraj… Detaljnije o finalnoj epizodi možete da pročitate na našem sajtu! 😉

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavajk na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *