Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Piya Albela (PA): Angrađ se smeje zlobno i naredi Puđi da upuca Narena. Puđa plače i moli ga da poštedi Narena, na sve je spremna zato. Naren joj kaže da ga pusti da ga upuca, nijedan Angrađ ih ne može rastaviti nikada. Angrađ hvata Puđinu ruku, stavi je na pištolj i puca Narena u grudi. Naren prima metak, krvari i pada na pod. Angrađ uživa u ovome i smeje se zlobno. Dr Kiran je šokirana isto i tužna. Puđa je povređena, uplakana i vikne Narenovo ime prestravljeno.

Naren pogleda Puđu i pruži joj ruku. Puđa trči ka njemu, ali je Angrađ steže za ruku i ne daje joj da ode. Naren se priseća svih trenutaka sa Puđom i zatvara oči. Umire?! Puđa je zapanjena i vrišti kroz suze. Angrađ naredi Rahulu (Narenovom bratu, Rahul je zloća i sarađuje sa svojom ženom – Surbi – i Angrađom zarad imovine samo) da odvede Puđu kući. Angrađ kaže da će da obavi Narenovo poslednje rituale i doći. Puđa je još uvek šokirana i bez teksta. Surbi i Rahul je uhvate za ruku i odvode odatle.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site