Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Angrađ jeste uzeo Narenovo lice i pretvara se pred Narenovom porodicom da je on Naren, ali otisci prstiju su uvek jedinstveni. Puđa jedino zna da je Angrađ zločinac i da mu u tome pomažu zli Surbi i Rahul) Dr Kiran uzima otiske Narenovih prstiju i kaže Angrađu da će pare biti spremne za 48h. Angrađ joj kaže da počne da plače jer će i nju zakopati kao Narena. Dr Kiran je zapanjena i uplašena. (Angrađ hoće da je ubije kako bi sakrio tajnu o sebi) Rahul kaže Nilimi (još jedna zloća koja sa njima sarađuje) da je Angrađ ubio Narena i već ga dosad zakopao sigurno.

Nilima mu kaže da je to loše i za njih. Surbi joj kaže da moraju da se paze inače će im Angrađ nauditi ako ga naljute. Rahul kaže da je on tigar i pokaže im fajl u kome imaju dokaze da je Angrađ promenio svoje lice u Narenovo plastičnom operacijom. Puđa razmišlja o Narenu i pita se ko će sada biti uz nju. Angrađ zatvara sanduk u kome je Narenov leš, zakopa ga i prekrije peskom govoreći: ,,Bio si mi brat, ali si pogrešio što si voleo Puđu. Ja volim Puđu i samo ja imam prava na nju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site