Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

da slavi sada Narenovu smrt. Angrađ se oblači kao mladoženja, planira da oženi Puđu sada i kaže Rahulu da je on Puđin Naren odsad. Puđa hoće da se ubije, vidi bočicu sa otrovom i kaže odlučno da će obući ovu venčanicu ali se nipošto neće udati za Angrađa. Angrađ hoće da poseduje Puđu odsad i da joj učini srećnom. Surbi pita Rahula gde je Angrađ i kaže mu da okonča ovu igru. Angrađ se budi ujutru pored groblja kada je čuo zvuk mačke. Rahul ga zove da dođe.

Narenova duša dolazi do Puđe i bodri je da nikada ne gubi poverenje. Puđa plače i kaže da je on ubijen, neka je ne ostavlja. Pita zar ne mogu da promene ovu svoju sudbinu i da ispune svoju ljubav. Narenova duša negira i kaže da je uvek sa njom. Ode. Puđa plače, pogleda bočicu sa otrovom i kaže odlučno: ,,Neću da dopustim da tvoja smrt ode uzalud, Narene. Obući ću ovu venčanicu i poći sa Angrađom, ali neću biti njegova. Nikada se neću udati za njega. Mrzim ga i osvetiću mu se. Oduzeo mi je svu sreću i dobiće za to kaznu!” Angrađ dolazi, pretvara se da je Naren i srećno upuca u vazduh. Grli Supriju. Puđa dođe u ‘mandap’ obučena kao nevesta i misli kako je Angrađ ne može ni dotaći.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site