Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Ovaj otrov će je poslati do Narena pre no što venčanje i krene. Angrađ kaže da hoće da popriča sa svojom nevestom nasamo. Angrađ i Puđa odu i gledaju se. Puđa mu kaže da će ići kod pravog Narena. Dolazi do PREOKRETA koji niko nije očekicao. Ovo je zapravo pravi NAREN, a ne Angrađ. Došlo je do zamene. Naren dodiruje Puđu po licu nežno i kaže da je to on, biće uvek njen. Puđa oseti njegov dodir i nasmeje se. U pozadini ide “Prem Ratan Dhan Payo” numera…

Naren pita Puđu da li mu veruje. Puđa potvrdi, zagrli ga srećno i pita ga gde je onda Angrađ. Naren joj ispriča kako je zarobio Angrađa i zamenio sa njim mesta. Angrađ je još uvek živ, budi se i vidi da je zarobljen u sanduku. On viče i pita ko je ovo. Naren i Puđa se drže za ruke i rade obrede za venčanje. Angrađ se izbavio, na putu je i planira da dođe brzo u palatu porodice Vyas. Naren i Puđa su se već venčali! Naren ispuni Puđino čelo sindurom i zagrli je. Angrađ vidi ovo, besan je i zgranut. U pozadini je numera “Mora Piya”…. Svi čestitaju Puđi i Narenu dok se šetaju oko svete vatre, aplaudiraju im i bacaju na njih latice ruža.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site