Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Dada ji ponosno kaže da će Naren i Puđa biti odsad zajedno u svakom svom životu. Angrađ zove Rahula, ali se on ne javlja. Rahul zagrli Narena. Puđa mu kaže da nastave ako je gotov. Puđa pravi Angrađa ludim i pita ga gde je bio na njihovoj prvoj bračnoj noći. Angrađ je šokiran i bez teksta. Puđa ga slaže da su se njih dvoje venčali pre dva sata. Angrađ je gleda u neverici i čudu. Naren se krije iza Puđe i počne da namerno plaši Angrađa govoreći: ,,Zaposeo sam Puđu i živeću u njenom telu večno. Niko ne može da nas razdvoji. Puđa je samo Narenova i ostaće večno!”

Angrađ je zaprepašćen i prebledeo od straha misleći da je to zaista Narenov duh. Onesvesti se. Puđa i Naren vide da se on onesvestio, ponesu ga i izbace iz sobe. Rahul je tu, ali nije video ovo. Naren i Puđa se sakriju kada vide Puđu tu. Surbi misli da se Angrađ opet drogirao i pokušava da ga probudi, ali se on ne budi. Ona odustane od toga, ustane i ode. Naren šapne Puđi da će se osvetiti Narenu. Odvedu ga u sobu. Naren i Puđa su u sobi romantični i provode intimne trenutke. U pozadini je numera “Sapnon me shringar aaja piya”…..

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site