Najave za indijske serije - 6. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. 8. 2018.

By  | 

Lovely sazna da je Kulfi žensko, a ne muško. Ona ode da kaže Sikandaru to. Sikandar vidi Kulfinu dugu kosu. Tevar grli Amyru i kaže joj da mu je ona ćerka, puno je voli. Amyra je zapanjena – Tevar joj je otac, a ne Sikandar. Sikandar ne zna da mu je Kulfi ćerka, ali je puno voli i saznao je da je ona devojčica. Sikandar je pita zašto je lagala o sebi. Kulfi mu kaže da joj je mama (Nimrat) pre smrti kazala da nikome ne govori da je devojčica dok ne nađe svog oca i odakle je. Sikandar je teši, razmišlja o njenim rečima i kaže da će joj pomoći da nađe svog oca.

Lovely pročita Nimratin dnevnik (Nimrat je Kulfina majka i Sikandarova bivša, a umrla je od neizlečive bolesti) i saznaje da je Kulfi Sikandarova i Nimratina ćerka. Kulfi se oporavila i pleše i peva radosno sa Sikandarom. Lovely mrzi Kulfi, krije njenu istinu od svih kako bi imala novac i ubaci otrov u Kulfino mleko. Ona želi da izbaci Kulfi iz kuće i sa sveta zauvek. Lovely krije sve svoje zločine počevši od toga da je pregazila kolima i ubila Nimrat. Lovely laže Tevara da mu Amyra nije ćerka i da je abortirala. Tevar je zapanjen i povređen tim saznanjem.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site