%%title%Najave za indijske serije - 6. i 7. 7. 2018. % - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 6. i 7. 7. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 6. i 7. 7. 2018.

Prevod: Maya. 😃

Jeet Gayi Toh Piya Morre (JGTPM):
Varun se ženi. Devika pleše na venčanju oko njega i pokušava da ga podseti na njih dvoje. Varun je ipak odlučio da oženi Dani (Dhaani). Devika stavlja “mehendi” Dani i ne pokazuje svoju tugu dok je u sebi baš slomljena u deliće. Masa (Teta) izvređa Deviku pred svima. Dakš će ući i reći Varunu da je Devika njegova žena.
Dakš će razrešiti sve nesporazume i spojiti Varuna-Deviku.

Kulfi Kumar Bajewala (KKB):
U seriju će ući Tevar Sing (nama je dobro poznat kao princ, kasnije kralj, Vir iz serije “Chandrakanta” – prim. prev.) koji će uneti obrte u Sikandarov i Kulfin život.
Tevar će pomagati Kulfi, namera mu je da postane uspešan kao Sikandar. Tevar sreće Sikandara, dodiruje mu noge i smatra ga svojim idolom. Pokušava da ga od prvog susreta impresionira. Zagrli ga i pokazuje mu zahvalnost i pohvali ga za uspeh u pevanju, Sikandaru se on svidi. Tevar govori da Sikandar ima novac, ime i slavu uz pomoć muzike. Da je jako uspešan i inspiracija je mnogima. On kaže da želi da se popenje istim tim stepenicama ka slavi poput Sikandara i da prati njegove korake.
On kaže Sikandaru da želi da ponovi priču i ima sve što i on. Sikandar ga zagrli i čestita mu.
Amyra će lagati da je Tevar Kulfin otac kako bi rešila probleme.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site