Najave za indijske serije - 7.10.2017. - IMM, Shakti, Ishqbaaz, DSDT, TSMSP...

Vesti

Najave za indijske serije – 7.10.2017. – IMM, Shakti, Ishqbaaz, DSDT, TSMSP…

By  | 

Najave za indijske serije – 7.10.2017. – IMM, Shakti, Ishqbaaz, DSDT, TSMSP…

Prevod: Maya.
Uživajte. To je dovoljno reći! Krećemo… 🙂

Ishq Mein Marjawan (skraćen naziv ove serije – IMM) – U novim epizodama nam sledi puno toga. Evo, ukratko…
Dip (Deep) i Arohi (Aarohi) izlaze na romantičan sastanak. Dip pokušava da zavede Arohi. On radi sve što može da osvoji njeno srce. On im je spremio sve za to veče romantično i slikanje pred kamerama. Oni se zagrle i romantični su…. Dip radi ‘shayari’ i izjavi svoju ljubav Arohi… Arohi se zaljubljuje u Dipa!
Dip i Tara (Dipova prava supruga i serijski ubica) su zli zapravo i varaju Arohi. Videćemo Tarinu prošlost u novim epizodama ove serije. Znaćemo razlog zašto je ona postala serijski ubica… Tara je ubila neke.. Dip vidi da je Tara uznemirena, zagrli je i smiruje. On krije svaki njen zločin.
Hoće li Arohi uskoro saznati pravu istinu i Dipovo pravo lice? Šta je Tarin motiv za sva ta ubistva? Da li će inspektor Lakš uspeti da razotkrije Taru?
Da biste saznali sve to, nastavite da nas pratite! 😉

Shakti (u prevodu: Moć ili Snaga) – U novim epizodama ove poznate indijske serije sledi nam dosta toga. Kao, na primer ovo…
Harman je uporan i dolazi da se vidi sa Somijom. On stane ispred kuće transrodnih osoba i želi da izvadi Somiju odatle, ali se one (transrodnice/’kinnari’) okupe i spreče ga. Harman se naljuti i uperi pištolj u njih. One staju. Harman shvati da je preterao i skloni pištolj po strani. On zastane isto. Malika stiže tu i vidi ga. Nije iznenađena i priđe mu. Harman krene da se svađa sa njom i onda joj preda u ruke pištolj, pa joj kaže da ga upuca i onda će dokazati ono što je ona htela. Harman joj daje pištolj i stane, govori joj da ga upuca slobodno. Viče: ,,Ne mogu da živim bez Somije! Ako želiš da me vidiš bez moje Ruže (‘Gulabo’ na hindi jeziku)… bolje me ubij sada i ovde na licu mesta!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!