Najave za indijske serije - 8. i 9. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 8. i 9. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 8. i 9. 8. 2018.

Prevod: Maya.

– Tu Aashiqui (TA):
Na kraju prethodnih najava (8. 8.) sam pisala o ovoj seriji, pa se podsetite i pogledajte to ako niste već. Ukoliko u ovim najavama ne pročitate o svojoj omiljenoj seriji ništa, pogledajte neke od prošlih najava.

Pankti sumnja u Rangoline namere i sreće se sa njenim bivšim momkom, Vivekom, koji joj priča kako je sve bilo u redu u njegovoj vezi sa Rangoli dok ga ova nije ostavila iz čista mira. On objašnjava Pankti da je Rangoli psihopata i da nikoga ne voli, samo hvata lepe momke. Ispriča joj kako je Rangoli javno raskinula sa njim i optužila ga bila za silovanje. Nadimak mu je Viki, ali je on jako fin momak i ne proganja Rangoli. On joj dokaže to i pokaže da nema noge – izgubio ih je u nesreći i život mu je bio uništen zbog Rangolinog ludila. Žali što je bio ikada sa njom. Pankti se plaši da Ahan ne bude Rangolina nova meta. Ona ne želi da Ahanova karijera bude uništena zbog Rangolinih lažnih optužbi i zapanji se kada vidi postere promenjene. Tada shvata da Rangoli planira da ih razdvoji!
Hoće li Pankti uspeti da razotkrije i porazi Rangoli?

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!