Naira se udaje za Kartika i uspešno prođe operacija!

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – YRKKH – Naira se udaje za Kartika i uspešno prođe operacija!

By  | 

Najave za indijske serije – YRKKH – Naira se udaje za Kartika i uspešno prođe operacija!

Prevod: Maya.

– Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH):
Kartik dotrči do Naire.
On obriše suze i priđe joj napeto (sa strahom da ga ona nije zaboravila): ,,Naira…”
Naira se okrene ka njemu i pogleda ga. Ona prvo ćuti i mršti se zbunjeno kao da ga ne poznaje, a onda se seti svega i pravda mu se: ,,Žao mi je, Kartik… Stvarno mi je jako žao. Zaboravila sam da je danas dan našeg venčanja. Pitala sam se zašto sam uopšte ovde, šta se događa i zašto sam obučena kao nevesta. Medicinska sestra mi je sve objasnila i onda sam se setila svega. Izvini… Žao mi je…”
Ona ga zagrli čvrsto. Kartik u sebi kaže tužno: ,,Izvini, nije trebalo da te ostavim samu. Puno te volim, Naira!”

Naira ga upita zašto ćuti i o čemu razmišlja. Kartik se nasmeje i pohvali je da prelepo izgleda, neka pođe sa njim, ne može više da čeka. Dr Šarma kaže ostalim doktorima u bolnici za štrajk i građanske nemire usled kojih mnogo pacijenata čeka. Gomila huligana i ljudi protestuje ispred bolnice i lupa na kapiju. Kirti lepo sredi Nairu i hvali njen izgled. Svi se mole. Naira oseti vrtoglavicu i čučne iznenada. Kartik se zabrine i brzo je pridrži. Naira se nasmeje i kaže da se sagnula da dohvati svoju narukvicu, vreme je da se venčaju. Svi pevaju i plešu uz pesmu “Prem Ratan” i uz pesmu “Aai shagun ki”…
Kartik donosi prsten i srećan je. Naira peva i zagrli ga radosno. Ona oseća vrtoglavicu i jaku glavobolju, ali se smeška i glumi kao da je sve u najboljem redu. Medicinska sestra stoji pored i pridržava je savetujući joj da prestanu sa ovim. Naira odbija.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site