Najave za indijske serije !!!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije !!!

By  | 

Najave za indijske serije !!!

Prevod: Maya.

Kasauti Zindagi Ke (KZK):
Ljubavna priča Anuraga Basua i Prerne Šarme kreće…
Ova nova serija je zapravo rimejk najpoznatije i najgledanije indijske serije istog imena. Zbog velike želje obožavatelja, serija se vraća na ekrane – ali sa drugom glumačkom postavom.
Anurag i Prerna se skroz razlikuju. Prerna je fina devojka koja uvek kasni u svojim poslovima, a Anurag je disciplinovan momak. On čini sve na vreme i puno poštuje vreme. On veruje da vreme prekine poštovati onu osobu što ne poštuje vreme. Njihovi očevi su dobri prijatelji i odluče da ih venčaju.
Prerna i Anurag se ubrzo ludo zaljube jedno u drugo i odluče da se venčaju, ali tu prava ljubavna saga kreće.

Anuragova porodica je jako ugledna i bogata dok to ne možemo reći za Prerninu.
Anuragova majka (Mohini) je prikazana kao pohlepna bogatašica i ona ne želi da se njen sin uda za tako običnu i devojku srednje klase. Ona je ljuta odlukom svog muža (Moloja) i protivi mu se u tome. Ona želi posebnu devojku za svog sina i pronalazi mu jednu devojku baš nalik njoj – njeno ime je Komolika. Komolika je odlučna da ima Anuraga i prikazana je kao zla, jako lukava bogatašica.
Komolika i Mohini će biti udružene da zauvek rastave Anuraga i Prernu! Navik (Anuragov ujak) želi da osvoji Prernu i zaprosi je.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno