Najave za indijske serije !!!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije !!!

By  | 

Prerna saznaje za velike rashode svoje porodice i Mohini joj preti da se uda za Navika. Zbog svega toga, ona pristaje šokirajući time i svoje roditelje i Anuraga.
Hoće li se Navik (stariji je od nje čak oko 20 godina) i Prerna venčati?
– Yeh Rishta Kya Kehlata Hai:
Naira legne na pod i plače. Rađšri je pomazi po glavi i kaže joj da krije nešto od njih. Naira negira i kaže da joj se sada spava. Ode. Suvarna primi Nairinu poruku: “Majko (Svekrvo), znam da me mrzite i da ste se naljutili videvši moje ime. Molim Vas da me pozovete i hoću da Vam kažem ono što nisam Kartiku. Zovite me zarad Kartikove sreće i budućnosti.
Vaša Naira…”

Suvarna pobesni, zove je i pita šta je to tako važno. Naira traži njenu pomoć da odvoji Suvarnu od nje. Suvarna odbija i prekida poziv.
Naira zagrli Rađšri i kaže da joj puno nedostaje mama (Akšara). Rađšri joj oteva uspavanku i uspava je. Naira razmišlja o Kartiku.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno