Najave za indijske serije !!!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije !!!

By  | 

Ujutru, Dadi (Kartikova baka po ocu, Maniševa majka) kaže da se oseća bespomoćno. Rađšri kaže svima da Naira sigurno krije nešto veliko. Naira ode u hram i moli se Bogu. Kartik stoji pored i moli se, ali njih dvoje se ne vide. Suvarna je isto tu, a onda Naira dođe do nje i kaže joj da ima tumor na mozgu. Suvarna je zgranuta i gleda je uplakano. Naira: ,,Dobila sam tu dijagnozu juče. Nije tako opasno, ali je prisutno. Otišla sam ka hramu, ali sam osetila jake glavobolje i prvo pošla u bolnicu. Tamo sam se onesvestila i, kada sam se probudila, lekar mi je rekao za tu bolest. Za to razlog može biti stres najčešće. Uradiću operaciju, ali… moguće je da pritom zaboravim sve. Ja neću da zaboravim Kartika… Ako preživim… živeću kao starica od 100 godina. Neću imati pamćenje… a život mi je onda grozan. Zato sam odlučila da odem od Kartika zauvek. Ljubav ne može da bude sebična. Ako volite sina, poslušajte me. Kartikova sreća je sada samo u Vašim rukama. Niko ne sme da sazna za ovo. Molim Vas!”

Suvarna plače i negira. Naira je zamoli da ih razdvoji. Prođe pored i zaplače. Suvarna plače i seća se kako je ošamarila Nairu i izbacila je iz kuće onda nakon Šubamove smrti. Pokajala se i shvatila je koliko je Naira dobra i nedužna osoba. Naira se vraća kući i kaže svojoj porodici za bolest, a zamoli ih da ne kažu to Kartiku. Svi su tužni i brinu se. Naira pakuje stvari da ode u drugu zemlju da se operiše.
Suvarna kaže Kartiku sve što joj je Naira rekla i ispriča mu još nešto.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno