Najave za indijske serije !!!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije !!!

By  | 

Naira misli da su se Kartik i Aši venčali, ali joj onda Kartik i njena porodica otkriju da to nije istina. Naira je srećna i zagrli Kartika. Oni razreše sve nesporazume i dogovore da se venčaju.
Videvši njihovu ljubav, njihove porodice spreme sve za venčanje.
Naira se sprema za svoju operaciju. Suvarna joj stavi glavu u krilo i uplakano joj govori: ,,Nemoj da mi oprostiš. Nemoj! Pogrešila sam puno što sam se tako o tebe ogrešila. Svima sam pričala samo najgore o tebi. Mislila sam da si ti kriva za smrt mog Šubama. Povredila sam i tebe i Kartika. Rastavila sam vas… Oprosti mi… Izvini…”

Njih dve plaču i zagrle se. Naira joj oprašta i nasmeje se.
Kartik obilazi sva svetilišta da se pomoli za Nairu – crkvu, hinduistički hram, budistički hram i džamiju. On plače i nada se za Nairin oporavak. On pročita Nairine izveštaje i kaže porodici da joj je stanje jako loše, ništa ne valja. Naira čuje ovo i plače. Svi su zapanjeni i tužni.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno