Najave za indikjske serije - 15. 6. 2018. - Bepanah, TA, Shakti, Silsila, Jiji Maa, YHM, YRKKH, AAJS, ISA, Roop...

Vesti

Najave za indikjske serije – 15. 6. 2018. – Bepanah, TA, Shakti, Silsila, Jiji Maa, YHM, YRKKH, AAJS, ISA, Roop…

By  | 

Aapke Aa Jane Se (AAJS):
Nidi ne želi da Vedika dođe između Sahila i nje. Vedika otkriva da je ovo sve Nidina spletka, da Sahil nije otac Nidinog deteta.
Sahil i Vedika se grle i mire. Vedika se izvinjava Sahilu i sada mu veruje. Oni reše da počnu život zajedno i provode neke romantične trenutke konačno…

Nidi reši da im pokvari sve, te smišlja lukav plan da ukloni Vediku iz njihovih života zauvek. Nidi naruči Pandeju da ubije Vediku! Sahil i Vedika odlaze na Šrutino venčanje. Sahil vozi kola, ali guma odjednom se probuši. On zove mehaničara, a onda kaže brižno svojoj voljenoj: ,,Nemoj da stojiš ovde i da se mučiš. Ko zna kada će se guma zameniti! Dok mehaničar stigne… Znam. Uzmi taksi i idi na venčanje, a ja ubrzo stižem. Puno te volim. Ćaos!”
Oni se zagrle i poljube. Vedika ulazi u taksi i odlazi odatle.
Vedika na putu doživljava nesreću. Sahil čuje to, pa dolazi tu i zapanji se videvši da je taksi izgoreo skroz i da nikoga nema okolo. On je zapanjen i pita se ko želi da ubije Vediku. Sahil veruje da je Vedika živa i odlazi brzo da je nađe.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site