Najnovije vesti! Dil Se Dil Tak! Šorvori je živa, Part i Teni se venčavaju!!!

Dil Se Dil Tak

Najnovije vesti! Dil Se Dil Tak! Šorvori je živa, Part i Teni se venčavaju!!!

By  | 

Najnovije vesti! Dil Se Dil Tak! Šorvori je živa, Part i Teni se venčavaju!!!

Prevod: Maya. 🙂

Pozdrav svima!
Da, tačno je, naša draga Šorvori je živa! Za par epizoda… verovali ili ne… videćemo je ponovo u našoj dragoj seriji ,,Dil Se Dil Tak” (skraćeno – DSDT).

Kao što znate, ako redovno pratite tok serije, Part je zaprosio Teni i sprečio je da ode u Ameriku. Teni prihvata to. Svemu tome je svedočila i Ambika, Partova baka. Sreća je ušla u kuću!
Tenina želja se ostvarila konačno. Dobila je svoje dete, sreću, Parta… Imaće mir i sreću!

Pripreme za venčanje kreću. Videćemo lepu muziku i zabavu u pred-venčanje ceremonijama poput: “Haldi”, “Sangeet”/muzičke ceremonije, veridbe..Ali… niko ne zna da se sa druge strane Šorvori budi u bolničkom krevetu. Šorvori je živa i zdrava – operacija je dobro prošla! Iako je trenutno slaba, vrlo brzo se oporavlja od svega!
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!