Nakusa 1,2 i 3 jun 2010 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusa 1,2 i 3 jun 2010

By  | 

DATA SA PISTOLJEMNakusa 1,2 i 3 jun 2010
Data se I dalje lose ophodi prema Naku.Babi je zabrinuta za Naku.Sestre govore Babi da odnese hranu Naku jer nije jela od juce.One razmisljaju kako ce biti zabavno gledati ljuta  lica Date I Babi.Babi dolazi sa hranom kod Naku u sobi.I Data je tu.Babi je zabrinuta kad vidi krv na Naku lice.Data zadirkiuje Babi da I on zeli srecu njene cerke I da zna da je ona tu hranu donela za nju,a ne za njega,ali da ipak Naku nece moci da je jede jer izlazi sa njim.Data uzima Naku za ruku I odvodi je.Kala I Kishore govore Dati da ne muci sebe,ali on ih neslusa.Lela I Rup zafrkavaju Babi jos vise I ona odlazi plakajuci u kuhinju.

Data odvodi Naku u sumu.Badzi sa gorilama je coveka vezao za drvo I tuce ga.Data izlazi iz auta.Naku je uplasena zbog svega sto vidi.Data joj kaze da pridje.On uperuje pistolj ka coveku koji visi sa drveta I govori mu da mu prizna sve.Data kaze da nema razlika gde je uperen pistolj u nepostenog coveka ili nepostenu Naku.On uperuje pistolj u Naku.Zatim daje pistol Naku I trazi od nje da ubije coveka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On joj pokazuje kako da pravilno rukuje pistoljem.Naku je uplasena.Data uzime njene ruke u kojima je pistolj I pomaze joj da opali.Naku je u soku,pada na zemlju.Data stavlja pistol na njenu bradu cineci da ona tako ustane.Kaze zelela si da postanes Datina zena,sad aces upoznati moj zivot,to je krv,ako zelis da prezivis moras da koristis pistolj,ako se bojis umreces pasjom smrcu.Uplasaila si se samo od jednog metka,kako ces onda biti Datina zena.Ako zelis da te Data prihvati kao zenu moras da rukujes pistoljem.Zatim je gura nazad.Naku place.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site