Plaćeni ubica napada Datine ljude!

Indijske Serije

Nakuša – 185. epizoda – Plaćeni ubica napada Datine ljude!

By  | 
"Laagi Tujse Lagan"

“Laagi Tujse Lagan”

 

Datum prikazivanja u Indiji: 6.10.2010.

Data nije video da se Rups krila kod Badžija u sobi. Babi govori gđi majci da je čula njen razgovor sa Naku. Njih dve se zajedno mole za svoju decu. Neki čovek u crnom (plaćeni ubica) se sastaje sa misterioznim čovekom. Taj misteriozni čovek daje ubici fotografije Damodara i malog Date i novac. Ovaj mu kaže da će odraditi posao za njega. Badži daje instrukcije obezbeđenju. Ubica je sada obučen kao čistač ulice i osmatra situaciju. Kad uhvati zgodnu priliku sakrije nekoliko bombi ispod lišća na putu. Dolazi do eksplozije. U istom trenutku majčina brojanica se pokida. Ona je zabirnuta. Babi je teši. Neki telohranitelji su mrtvi, a drugi su na oprezu i u potrazi za sumnjivcem. Ubica puca u neke od njih, ranjava ih i beži. Badži obaveštava Datu da se desila eksplozija i 3 telohranitelja su mrtva, a 15 je povređeno. Data govori majci da ne mogu da čekaju da se završi obred pa da se obračunaju sa Damodarom jer će on pomisliti da posle one eksplozije ćute jer su se uplašili. Imaju i povređene i mrtve, došlo je do 10tak eksplozija, a to se ne bi desilo da ga ona nije sprečavala da ode. Naređuje Badžiju da mu dovede Damodara pre nego što ubije još njegovih ljudi. Majka ga pita zašto bi Damodar to uradio, ušao je neprimećeno u kuću one večeri, da je hteo, već tada je mogao svašta da učini. Ne zna da li je on odgovoran za eksplozije, ali zna da ne želi da njeni sinovi (misli na Datu i Badžija) ubiju nekoga pre obreda. Poćiće sa njom da urade taj obred. Data i dalje hoće da ide, ali ga majka pita da li želi da njegove sestre pate za njim ako mu se nešto desi. Data onda kaže da niko neće ići nigde, uradiće ono što mora (obred).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site