Data traži oproštaj od majke!

Indijske Serije

Nakuša – 191. epizoda – Data traži oproštaj od majke!

By  | 
Data Sriram/Damodar patil

Data Sriram/Damodar patil

Datum prikazivanja u Indiji: 14.10.2010.

Data se opet opija u nekoj kafani. Traži još pića, ali mu konobar govori da je kasno i da nema više. Data ga udara. Dolazi Naku i pita ga šta mu je kriv taj čovek. Data je tera da ide jer ne želi da sluša predavanja. Naku ga nazove sebičnim. Data optužuje nju i majku da su ga obmanule, on je samo njima verovao. Ko zna šta još kriju od njega. Naku ga pita zar ne shvata zašto su krile to, desilo se ono čega su se bojale. Kako su mogle da mu kažu kad su znale da će on prekinuti sve odnose s njima. Brani gđu majku, kaže kako ga je ona prihvatila za svog sina uprkos tome što je njegov otac ubio njenog muža. Izabrala je njega, a rođenu ćerku pustila da ode od kuće, a on se tako ponaša. Obećao je da će svojoj majci pružiti svu sreću, gde je sada taj sin i njegova ljubav, utapa se tu u alkoholu. Data je tera da ide, ali mu Naku kaže da želi da on podeli sa njom svoju bol i misli. Data joj govori da je besan što je njegov otac ubio gđa majkinog muža i ne zna kako da joj izađe na oči. Naku ga teši da će sve biti u redu, samo neka spusti glavu u majčino krilo i neka pusti da suze teku. Njegov otac joj je oduzeo muža, neka joj ne oduzima sad on sina, ona ga čeka. Neka dođe da uradi ritual za godišnjicu smrti njenog muža. Data je opet tera da ide, ali mu Naku kaže da će ići samo s njim. Data joj odgovori da se neće vratiti s njom ma šta rekla i neka ga ne prati više. Odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi su se skupili da urade ritual za godišnjicu Sriramove smrti. Pandit pita gde je Data. Majka kaže da on ove godine neće moći da uradi ritual, može li neko drugi. Pandit odgovara da ona ima samo jednog sina, ko bi drugi onda mogao to da uradi. Ulazi Data i kaže da će DATA SRIRAM PATIL to uraditi. On moli majku za oproštaj i kaže da će njen sin uraditi ritual. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site