Data naređuje Naku da se preseli kod njega u sobu!

Indijske Serije

Nakuša – 193. epizoda – Data naređuje Naku da se preseli kod njega u sobu!

By  | 
Mahii Vij

Mahii Vij

Datum prikazivanja u Indiji: 18.10.2010.

Data kaže Naku da, ma koliko se trudio, ne može da prestane da razmišlja o “onom” čoveku (Damodaru). Naku mu kaže da nije sve u krvi, karakter i ljubav su takođe bitni, a on je sve to dobio od majke. Svaka žena bi poželela sina kao što je on. Data je zadovoljan njenim rečima, pita je zar mu toliko veruje. On ponekad izgubi poverenje u sebe, ali ona nikad. Pita je otkud to. Naku mu odgovori da može videti njegovo srce gledajući ga u oči. Može videti njegovu ispravnost.
Data je uhvati za obraze: “Mogu li da se ogledam u tvojim očima? Ti uvek imaš prave odgovore na moja pitanja. To me menja. (Uhvati je za ramena.) Pusti me da se danas ogledam u tvojim očima. Možda ću tako početi da volim sebe onoliko koliko volim tebe, Naku!” 😀
Njih dvoje se gledaju. Dolazi Kala, vidi ih tako. Oni je vide, pa se uozbilje. Naku bi da ode, ali je Kala zaustavi, kaže da hoće da popriča s njom i Datom. Ona im se zahvaljuje za sve što su učinili za porodicu. Naku sve zasluge pripisuje Dati. Kaže da je Babi sigurno čeka, kreće. Kala počne da ubeđuje Datu da oprosti svom ocu, ali ovaj kaže da ne može jer ne može zaboraviti da je nju i njene sestre napravio siročićima, a majku udovicom. Neće mu dozvoliti ni da se približi kući. Odlazi. Kala pomisli kako će se pobrinuti da se njihovi osmesi pretvore u suze. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site