Nakuša – 194. epizoda

Indijske Serije

Nakuša – 194. epizoda

By  | 
Data Damodar Patil

Data Damodar Patil

Datum prikazivanja u Indiji: 19.10.2010.

Prevod: Jeca

Data kaže Naku: “Ganpat nema pravo da podigne ruku ni na tebe ni na bilo koju drugu ženu. Ti si moja žena i snaja ove kuće… Od sad ćeš ostati ovde sa mnom… Kako možeš da poštuješ čoveka kao što je on?”
Naku: “On je moj otac… On se naljuti na mene, ali me takođe i voli…”
Data: “Poštovanje treba da dolazi iz srca, a ne na silu.”
Naku: “Ljudi dobiju roditelje prema sudbini… Gospod je sigurno imao nešto na umu kad sam ja njegova ćerka.”
Data joj kaže da je i ovo Bog uradio, da im propalicu za oca i onda želi da ga oni poštuju. Naku kaže da roditelji brinu o njima i štite ih u detinjstvu, nije svaka osoba savršena, čak ni njen otac nije savršen, kad je padala on ju je pridržavao, sad je njena dužnost da ga podrži. Data kaže da je ona u pravu, ali u njegovim očima su oboje (i njegov i njen otac) propalice, on ne poštuje takve ljude.
Babi viče na Ganpata. Svi ih gledaju. Ona mu kaže da izadje iz kuce. Naku i Data ih čuju. Naku želi da siđe dole, ali Data kaže da će on videti. Data posmatra odozgo sve. Ganpat traži oproštaj od Babi, a zatim ode do gđe majke i traži oproštaj i kaže da se napio jer je bio napet, nikad više neće dotaći Naku. Babi mu priđe i kaže mu da zaustavi ovu dramu/pretvaranje, koliko će puta tražiti oproštaj. Ona ga odvuce napolje.
Data sa sprata krene ka sobi i primeti poruku koju mu je DP stavio u medaljon. Pročita je a potom zgužva i baci. Ode u bar i sedne. On razmišlja, kad Kala dođe tu i pita ga da li je zabrinut zbog Nakuine porodice i kaže da je to normalno za ljude kao što su oni da se svađaju svaki dan, trebaće im vremena da se prilagode njihovom načinu života, ali sad kad je on sa njima, biće im lakše.
Naku je gore u sobi, seća se kad se Ganpat svađao sa njom i kad ju je gurnuo, kad ju je Data odveo u svoju sobu i kazao joj da će biti tu od sad. Ona pogledom traži Datu koji se nije vratio. Izađe da ga potraži i ugleda ga kako priča sa Kalom pa se vrati u sobu i čeka ga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site