Nakuša – 195. epizoda

Indijske Serije

Nakuša – 195. epizoda

By  | 
Aaska Goradia - Kala

Aaska Goradia – Kala

Datum prikazivanja u Indiji: 20.10.2010.

Naku govori Dati da joj je pružio podršku i njoj se to svidelo, ali ona i dalje poštuje svog oca. Moli ga da i on oprosti svom ocu jer mu je tražio oproštaj. Data razmišlja.

Babi dolazi kod Badžija plačući jer je zabrinuta da Data ne otkrije Nakuinu lepotu, znaju koliko on mrzi izdaju. Badži kaže da će Naku uspeti da je sakrije kao i do sad. Babi bi volela da Data može da oprosti svom ocu, onda bi oprostio i Naku. Badži odlazi da proveri da li je sve u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lila se plaši da bi, sad kad je Naku prešla kod Date, njihova ljubav mogla da se produbi. Kalu to ne brine jer, što je je ljubav dublja, biće dublja i rana. Rups je dosta pretvaranja da joj se sviđa Badži. Kala je tera da obrlati Badžija, to će joj sada biti lakše jer je on vezan za Datu, a Data je zauzet Nakušom. Neka uradi nešto specijalno za njega, neka ga čeka ili neka mu odnese hranu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site