Damodar umire!

Indijske Serije

Nakuša – 197. i 198. epizoda – Damodar umire!

By  | 
Mahi Vij

Mahi Vij

197. epizoda
Datum prikazivanja u Indiji: 22.10.2010.

DP kaže gđa majci da, ako mu sin ne oprosti sada na samrtničkoj postelji, neće mu oprostiti ni ceo svoj život i to će ga mučiti (Datu). Trebalo je da ga povede sa sobom. Majka ga teši i govori da ne gubi nadu jer ima osećaj da će Data ipak doći. DP daje majci svoj testament po kome polovinu bogatstva ostavlja Dati, a ostalo ide za sirotište. Daje joj i pismo koje treba da preda Dati. Otkriva joj da ima i ćerku po imenu Madhu. Majka je šokirana. DP tera majku da obeća da će srediti brak između Naku i Date i da neće dozvoliti da ima probleme u životu. Ona mu obećava. DP oseti olakšanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Data napokon pristaje da ode kod oca, ali samo zbog Naku i majke, još mu nije oprostio.

Kala se pred majkom pretvara da oprašta DP-u. Nakon što majka izađe, ona mu u infuziju ubrizga nešto, kaže kako joj je to dao doktor, za slučaj da mu se ubrza srčana radnja.

Naku i Data su na putu do DP-a i ona staje kod hrama da uzme blagoslov ne bi li DP ozdravio.

DP dobija napad, Kala uživa gledajući ga kako se muči. Otkriva mu da mu je ubrizgala zmijski otrov. Kalavati nikada ne zaboravlja i nikada ne oprašta, došla je da ga gleda kako umire. DP uhvati Kalu za ruku i odgovori joj da se Dati ništa neće desiti dokle god je Naku uz njega. Kala ga gurne i on padne. Ne pomera se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site